PC

EA zadovoljan popularnošću ženskih timova u FIFA16

Dodavanje ženskih timova u ovogodišnji FIFA 16 naslov je mnogima delovao kao ideja sa kojom se EA neće proslaviti. Međutim iz ove kompanije su prilično zadovolji time kako su se ženski timovi pokazali kada je popularnost u pitanju.

Peter Moore iz EA-a je izjavio da ako pogledamo svih 600 timova sa kojima igrači svakodnevno igraju online mečeve, ženski nacionalni tim Sjedinjenih Američkih Država je ukupno gledano 23-i na listi najigranijih timova u igri. Prilično dobra statistika, ako se uzme u obzir od kojih sve timova je ova nacionalna selekcija popularnija u FIFA 16.

Moore je istakao i da je popularnost fudbala u Americi u konstantnom usponu, što se vidi i po statistikama iz FIFA 16. Naime utakmicu Real Madrid – Barcelona je u igri odigralo više igrača sa prostora Amerike neko iz Španije.

FIFA 16 je inače prva igra u serijalu koja ima i ženske selekcije a Alex Morgan iz američke reprezentacije je zajedno sa Mesijem na coveru igre na američkom tržištu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top