PC

Konami počeo akciju razoružavanja nuklearnog oružja u MGS5: Phantom Pain

Jedna od tajnih scena u igri MGS5: Phantom Pain koju su oni koji zalaze u source kod igre pronašli ali se do sada nije znalo koji su uslovi da se ona pokrene, konačno je od strane Konamija dobila zvaničnu potvrdu.

Naime Konami od svih igrača traži da se otarase nuklearnog oružja u igri. Ukoliko se MGS5 svet oslobodi svog nuklearnog naoružanja, uslediće pomenuta scena. To neće biti baš tako lako, imajući u vidu da svi igrači zajedno na platformama na kojima je dostupna igra (PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360), moraju da sarađuju u ispunjenju ovog zadatka. Ovo nije mali broj ljudi, pošto poslednji podaci o prodaji govore da je MGS5 probio cifru od 5 miliona prodatih primeraka. Dobra vest je da se ova akcija odnosi na regionalne servere, pa broj nije toliko drastičan kao da se radilo o ukupnom broju svih igrača.

Interesantno je pratiti i Konamijeve zvanične brojke o nuklearkama u igri od kako je akcija počela. Prog novembra je situacija bila: PS4: 2.761, PS3 1.685, Xbox One: 525, X360: 1.011, PC (Steam): 36.552. Sada je u igri znatno manje nuklearnih bombi, a zvanični podaci od 25. novembra su: PS4: 352, PS3 250, Xbox One: 96, X360: 85, PC (Steam): 15.691. Baš nas zanima da vidimo hoće li se Metal Gear Solid gejmeri ujediniti oko razoružanja nuklearnog oružja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top