PlayStation 4

FIFA 16 najprodavanija igra u Engleskoj za Black Friday

Crni Petak je prošao, a polako stižu i statistike o tome kako se šta prodalo na velikim akcijama koje se organizuju za ovo pred božićno čišćenje rafova u zapadnim zemljama.

Iako je Fallout 4 odlično krenuo sa prodajom, kada su u pitanju sniženja i akcije, niko nije mogao da nadmaši igru FIFA 16 koja je na prvom mestu liste najprodavanijih video igara u Engleskoj. Drugo mesto, takođe kao da se ništa novo ne dešava – novi Call of Duty naslov Black Ops 3. Treće i četvrto mesto pripadaju naslovima koji su hit za kraj ove godine Star Wars Battlefront i Fallout 4, ali ipak nisu uspeli da se popnu na prva dva mesta koja suvereno drže FIFA i CoD franšize iz godine u godinu.

Inače prošlog vikenda je prodaja gaming proizvoda skočila za 60%, kako to uvek i biva za Black Friday. PS4 i Xbox One dominiraju sa 89% učešća u prodaji konzola.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top