Domaća Scena

Prednovogodišnji turnir u društvenoj igri Katan u Beogradu

Klub društvenih igara C22, u saradnji sa kompanijom Gecko i klubom društvenih igara D20, organizuje turnir u igri Katan. Takmičenje će se održati 12.decembra 2015. u prostorijama kluba u Narodnih heroja 5-7 na Novom Beogradu. Za prvoplasirane Gecko solutions je obezbedio vredne nagrade.

Katan je društvena igra objavljena 1995. godine u Nemačkoj pod nazivom Die Siedler von Catan. Učesnici igre nalaze se u ulozi doseljenika na ostrvo Katan. Igrači zauzimaju polja koja donose dobra (hranu, žito, kamen, drvo) koja su im potrebna za izgradjivanje njihove civilizacije. U toku igre pomenutim dobrima zidaju se putevi, gradovi, sela, koji donose pobedničke poene. Igra je namenjena za 3 ili više igrača, neverovatno je dinamična i kompetitivna – prava poslastica za ljubitelje društvenih igara.
https://sr.wikipedia.org/sr/Naseljenici_ostrva_Katan

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top