PC

Final Fantasy 7 Remake: prikaz gameplay-a i novi detalji u vezi igre

Square Enix je prikazao prvi gameplay iz predstojećeg Final Fantasy 7 Remake.

Igra koju prati neverovatno uzbuđenje vernih fanova će po svemu sudeći imati akcioni gameplay sa akcentom na brzini, za razliku od tradicionalnog jRPG pristupa ovog serijala.

Osim prikaza kako igra izgleda u akciji, iz Square Enix-a su saopštili i da će Final Fantasy 7 Remake biti podeljen u “serijal iz više delova”, kako prema njihovim rečima ne bi bili prinuđeni da izbacuju sadržaj koji su inicijalno planirali za ovu igru. Međutim i pored ove nepopularne odluke, čini se da je gameplay iz ovog naslova ostavio dovoljno jak utisak na fanove da bi Square-u zamerali bilo šta.

Inače osim PlayStation 4, potvrđena je i verzija igre za PC a još jedan interesantna informacija je to da se igra razvija u Unreal Engine 4. Tačan datum izlaska još uvek nije objavljen.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top