PlayStation 4

Snižena cena za PS4 u Americi za prazničnu sezonu

PlayStaion 4 po pitanju prodaje već ima prednost u odnosu na konkurenciju, a kako se čini za ovu prazničnu sezonu će se ona samo povećati. Sony je objavio da će u Americi PS4 do 19. decembra biti prodavan po sniženoj ceni od 299 dolara.

Ovo se odnosi na vrlo popularni Star Wars Battlefront bundle kao i na Uncharted: The Nathan Drake Collection bundle. Cena je inače ekvivalentna onoj za koju se PS4 prodavao u toku popusta za Black Friday i Cyber Monday.

Za sada nema informacija hoće li PS4 i na drugim teritorijama dobiti ovo decembarsko sniženje. Inače konkurentski Xbox One je trenutno u Americi 350 dolara, koliko je bila i regularna cena za PS4 do ovog sniženja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top