PC

Novi Street Fighter 5 trejler pokazuje sve borce iz igre

Capcom je pripremio atraktivan trejler za Street Fighter 5 u kome vidimo sve borce iz igre.

Street Fighter 5 će po lansiranju imati 16 likova u igri. U novom trejleru koji traje skoro 5 minuta su prikazani svi. Pošto se radi o japanskom trejleru, imena nekih od boraca su zamenjena, jedna od zaostavština iz vremena lokalizacije japanskih igara devedesetih godina za zapadna tržišta. Tako je na promer Vega u Japanu poznat kao Barlog, a M.Bison kao Vega.

Igra izlazi u februaru za PC i PS4. Capcom je promenio nekoliko stvari u odnosu na prošle delove pa će tako od starta biti dostupan cross-play između PS4 i PC igrača. Takođe jedna od novina je i to što igra neće deliti korisnike sa budućim izdanjima kao što je to bio slučaj sa Street Fighter 4, već će svako buduće izdanje biti samo nadogradnja na ovu osnovnu verziju koja će uvek obuhvatati sve igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top