Domaća Scena

Domaća igra Switchcars na Greenlight-u

Hiperaktivna pixel art vožnja Switchcars, posle tri godine rada, uskoro će se pojaviti u prodaji. U pitanju je arkada sa preko 1000 vozila koja ćete često menjati (odatle i naslov), proceduralno generisanim nivoima i velikim akcentom na replay vrednost.

Switchcars dolazi iz studija Altfuture, čiji je jedini član do nedavno bio Slobodan Stević, a podržana je od čuvenog indie studija Vlambeer. Igra će se, ukoliko dobije zeleno svetlo, prvo pojaviti kao Early Access naslov tokom prvog kvartala 2016. godine za Windows i Linux, a nešto kasnije i za Mac OSX. Očekivana cena je između 8 i 13 dolara tojest evra.

U nastavku pogledajte kako igra izgleda u akciji, a više informacija je dostupno na Steam Greenlight strani.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top