PC

Assassin’s Creed Chronicles uskoro dobija poslednje poglavlje

Dobre vesti za sve Assassin’s Creed fanove – Ubisoft nije zaboravio na AC Chronicles, spin-off serijal 2D igara. Posle više od pola godine od prve igre smeštene u Kini, čuveni izdavač se vratio ovim igrama i preostalim ”hronikama” koje će biti smeštene u Indiju i Rusiju.

acc_scr_india_leapoffaith_wm

Prvi od dva nastavka, Assassin’s Creed Chronicles: India, biće smešten u sredinu 19. veka a igraćemo u ulozi Arbaaz Mira koji je u potrazi za misterioznim artefaktom koji su Templari ukrali od Asasina. Sem protagoniste, velika promena je i u izgledu, pa će predeli Indije biti veoma živopisni i šareniji od onih iz Kine.

Finale trilogije nas vodi u Rusiju sa početka 20. veka. Nikolaj Orelov je na poslednjem zadatku pre nego što zauvek napusti red Asasina. Njegova potraga za drevnim artefaktom prerasta u zaštitničku kada će morati da brani princezu Anastasiju od Boljševika i Templara. Ova igra će takođe imati drugačiji grafički stil kojim će preovladavati crvena boja.

acc_scr_russia_viewpoint_2_wm1

Obe igre nas očekuju veoma brzo na digitalnim policama: poglavlje u Indiji izlazi 12. januara a rusko 9. februara za PC i konzole Playstation 4 i Xbox One. Takođe 9. februara će se pojaviti i cela trilogija u vidu fizičkog izdanja, a 5. aprila ove igre dolaze na konzolu Playstation Vita.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top