PlayStation 3

Rival mode stigao u Guitar Hero Live

Kada smo nedavno testirali Guitar Hero Live, jedna od zamerki koju smo imali na igru je nepostojanje kompetetivnog online multiplayera koji je bio prisutan dugo u serijalu. Kao da su nas saslušali, Freestyle Games su dodali 1vs1 mod igranja pod nazivom Rival Challenges.

Ovaj mod je dostupan kroz Guitar Hero TV i otključava se tek kada dostignete deseti nivo i spajaće vas sa igračima istog ili slično nivoa. Nažalost, treuntno nije moguće slobodno pokrenuti ovaj mod već će ga igra aktivirati do dva puta tokom svakog od muzičkih blokova tako da nećete znati ni koja pesma nailazi. Ukoliko ste izabrali neki od skinova za tablu i svoju virtuelnu karticu, biće prikazani vašem protivniku. Pobednik svakog od ovih izazova dobija dodatnih 100 iskustvenih poena pored redovnih bonusa.

Nešto bolja vest je da je dodata mogućnost označavanje pesama kao omiljenih za lakše pronalaženje u listi koja trenutno broji preko 200 numera, kao i da je uvedena dnevna nagrada od tri kredita za igranje GHTV pesama ako ikada ostanete bez ovih kredita.

Ukoliko ste propustili naš opis igre, možete ga pogledati u nastavku:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top