Domaća Scena

Deseti Unity meetup u ICT Hub-u

Serija Unity meetup-ova kroz manje od nedelju dana dolazi do svog jubilarnog, desetog izdanja. Ovi skupovi su do sada bili sjajna prilika mladim developerima da se upoznaju sa kolegama i saznaju nešto novo kroz predavanja koja se održavaju tokom celog trajanja događaja. Tema desetog Unity meetup-a će biti AR, tj. Augmented Reality, nešto što smo viđali na 3DS konzolama ali i u nekim mobilnim aplikacijama. Troje gosta predavača će pričati o AR i njegovim primenama: Nikola Milinković (programer za Coprix media), Boris Pokrić (tehnički direktor u DunavNET-u) i Vladimir Perić (R&D lead u Eipix entertainment-u).

Meetup će se održati 28. decembra u ICT Hub-u sa početkom u 18 časova. Više informacija o događaju i lokaciji je dostupno na linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top