PC

Duke Nukem igre napuštaju GoG

Djuka Nuklearac, najfaca međ facama, igra koja je bila jedna od definišućih igara FPS žanra. Sigurno nema FPS gejmera da nije barem čuo za ovaj slavni serijal. Nažalost, posle 31. decembra više ga neće biti u prodaji na sajtu GoG.com. Koliko smo uspeli da saznamo, franšiza će menjati vlasnika i ovo ne znači da se više nikada neće pojaviti u prodaji, samo da će proći jedan period bez Duke-a.

Kao pozdrav, GoG je organizovao rasprodaju sa do sada najvećim popustom na igru – čak 90%! Sjajna prilika da ugrabite Duke Nukem 1+2, Duke 3D, Project Manhattan i fliper Balls of Steel po ceni krigle piva ili sendviča.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top