PC

Otkriveni novi trejler i hardverska zahtevnost za Dragon’s Dogma

Dragon’s Dogma serijal 15. januara dolazi na PC, dve godine nakon originalnog konzolnog izdanja. U pitanju nije običan port, pa će podržavati rezolucije do 4K, neće imati zaključan framerate i naravno podržavaće igranje na kontrolerima, tastaturi i mišu. Trenutno se nalazi u pretprodaji na servisu Steam po ceni od 30 evra i dolazi sa soundtrackom digitalnom knjigom sa skicama.

Sem što će igra podržavati veliki broj rezolucija, biće i dobro optimizovana, pa za udobno igranje na najvišim detaljima neće biti neophodne nove generacije GeForce i AMD grafičkih karti.

Minimalna konfiguracija:

OS: Windows Vista or newer
Processor: Intel Core i5-660 CPU or equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Radeon HD 5870 or equivalent
DirectX: Version 9.0c
Storage: 22 GB available space
Sound Card: DirectX-compatible sound card or onboard audio chip

Preporučena konfiguracija:

OS: Windows Vista or newer
Processor: Intel Core i7-4770K or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 or equivalent
DirectX: Version 9.0c
Storage: 22 GB available space
Sound Card: DirectX-compatible sound card or onboard audio chip

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top