PC

Počela je Street Fighter V beta

Ljubitelji borilačkih igara, a naročito Street Fighter-a, pred vama je novi beta vikend za SF5. Jutros je počeo novi beta test igre koji će trajati do ponedeljka 21. decembra (tačno vreme gašenja bete je 6 sati ujutru). Svi koji su već učestvovali u beti će dobijati pozivnice kojima će svojima prijateljima dodeliti pristup beti i trebalo bi da su već svima dodate u Steam inventare PC igračima.

Ovo je treći i poslednji talas testova igre pre njenog izlaska u prodaju 16. februara. Dostupni likovi u betu su Ryu, Birdie, Cammy, Necalli, Nash i Laura, a nešto kasnije će biti ubačeni i Zangief i Dhalshim. Po rečima Pitera Rosasa, jednog od producenata igre, postoje šanse da se tokom beta perioda pojave i još neki likovi, ali će ostati iznenađenje.

PC verzija će inače imati punu podršku za SteamOS i Steam kontrolere. Beta vikend će imati nekoliko pauza, pa je Capcom izdao zgodnu tabelu sa vremenima kada da očekujete rad na serverima.

sf5beta raspored

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top