Vesti

Slepi gejmer koji je prešao Ocarina of Time

Povremeno naiđemo na sjajne male priče o ljudima koji izvedu naizgled neverovatne podvige. Jedna od takvih je i priča o Teriju Geretu, slepom momku koji je nedavno uspeo da kompletira igru The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Teri je 2011. godine počeo svoj prolaz kroz igru. Igrao je na PCu preko Nintendo 64 emulatora kako bi lakše snimao i učitavao pozicije u slučaju greške. Za snalaženje kroz 3D okruženja igre koristi zvuk i direktno ispred sebe ima dva zvučnika kako bi lakše čuo signale od Navi i protivnika. Do sada je igrao 2D igre i Ocarina of Time mu je kao 3D igra (nimalo laka 3D igra!) bila izazov koji je uspešno kompletirao. Ceo prolaz je snimio i možete ga pogledati na njegovom kanalu, a u videu ispod Teri objašnjava na koji način mu zvuk u igrama pomaže da ih kompletira:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top