Vesti

Gears of War 4 izlazi ranije

Rad na novoj Gears of War igri teče bolje nego što je bilo očekivano. Prvobitno najavljen za prazničnu sezonu, izlazak igre je pomeren unazad na jesen. Čini se da kraj godine prestaje da bude trend za izdavanje najvećih igara i da sve više igara dobija jesenja izdanja.

Pre izlaska pune verzije Gears of War 4, imaćemo priliku da je zaigramo ovog proleća kada će početa beta test. Ukoliko ste nabavili primerak Gears of War Ultimate edition, očekujte da ćete biti među prvim učesnicima multiplayer bete za nove Gearse. Inače, GoW Ultimate edition će se kroz narednih par meseci pojaviti i za PC tako da nije isključena mogućnost da i nastavci stign na PC platformu u jednom trenutku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top