PC

Horor igra Stasis dobija prequel

Da horor igre ne moraju da budu iz prvog lica niti da sadrže jumpscare scene (iskakanje čudovišta pred igrača propraćeno glasnim zvukom) dokazala je igra Stasis, nezavisni projekat koji je imao vrlo uspešnu Kickstarter kampanju. Ova izometrijska point and click avantura je iznenadila publiku, a i mi smo joj dali vrlo visoku ocenu. Kako je bilo najavljeno u Kickstarter kampanji, igra će dobiti dodatno uvodno poglavlje koje će detaljnije objasniti poreklo korporacije Cayne.

Umesto ekspanzije, autori su odlučili da Cayne dobije zasebnu igru. Razlog za to je prelazak na bolji engine koji će imati bolje osvetljenje, 3D likove umesto prerenderovanih i unapređene animacije. Autori su najavili da sa igrom pokušavaju da unesu nešto novo u univerzum Stasis, ali da neće odstupati od dizajna prikazanog u originalnoj igri. Vrlo ambiciozna najava na zvaničnom blogu igre se završava obećanjem brojnih iznenađenja. Sudeći po originalnoj igri, očekuje nas horor iskustvo koje ledi krv u žilama.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top