PC

Novi Hitman će biti epizodna igra

Za novu Hitman igru se već znalo da će biti izdata u delovima, a studio IO Interactive je odlučio da format igre ipak promeni u potpuno epizodni. To znači da će nove lokacije i misije izlaziti jednom mesečno, ali i da će kupovina pojedinačnih paketa biti jeftinija nego što je ranije najavljeno.

Prvo poglavlje ributovanog Hitmana će sadržati prolog misiju i lokacijama u Parizu. Zatim će u aprilu izaći Italija, a u maju Maroko. Tokom godine će biti nedeljnih i mesečnih apdejta sve do finala u Japanu koje se očekuje do kraja godine. Autori navode da je razlog za ovakav pristup izdavanju igre više vremena za dodatan rad na svakoj lokaciji i da je ideja da igra vremenom raste i evoluira kako bi bila baza za nove Hitman igre.

Kupovina kompletnog paketa će i dalje koštati 60 evra, s tim što će početni paket biti 15, a svaki naredni po 10. Kada sav sadržaj bude izašao tada se može očekivati i fizičko izdanje igre. Hitman izlazi 11. marta, dok će 19. februara početi beta test za koji je potrebno preorderovati igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top