PC

Metal Gear Solid u Unreal 4

Odmah moramo da vas razočaramo, Konami nije najavio novi MGS niti je odlučio da ga razvija u izuzetno popularnom Unreal engine-u. Takozvani Shadow Moses je nezavisni projekat na kome radi Airam Hernandez i u pitanju je rekreiranje prve MGS igre u najmodernijem grafičkom ruhu. Originalna ideja je bila da se samo okruženje prebaci u novi engine, ali zbog velike popularnosti originalnog snimka, Airam je odlučio da celu igru transportuje u Unreal.

Projekat za sada napreduje odlično, mada je pitanje trenutka da li će i kada Konami pokušati da ga ugasi. Više o projektu možete pročitati na Facebook strani.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top