PC

Prve slike iz Ninja Turtles igre na kojoj radi Platinum Games

Pre nešto više od mesec dana počele su da kruže glasine da Platinum Games, poznati po Bayonetta serijalu, radi na igri o Nindža Kornjačama u svom tipičnom over-the-top stilu. S obzirom da je studio uradio više nego dobar posao sa poslednjom Transformers igrom, uopšte nas ne bi čudilo da su dobili i TMNT licencu.

Glasine se svakog dana čine sve istinitijim jer je u međuvremenu ”procureo” zvanični artwork (slika gore) kao i lista Xbox achievementa čime je potvrđen izlazak igre makar za jednu platformu. Iako Activision i Platinum Games i dalje ništa ne otkrivaju, slavina im je i dalje odvrnuta pa su tako otkriveni prvi screenshotovi iz igre:

tmnt1 tmnt2 tmnt3

tmnt4 tmnt5

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top