PC

Zima dolazi u Cities: Skylines

Posle neobičnog teasera koji je izdavač Paradox postavio, otkriveno je da će Cities: Skylines dobiti snežne predele u Snowfall ekspanziji koja izlazi kasnije ove godine.

Sem vejanja snega, igra će dobiti kozmetičke vremenske (ne)prilike u vidu kiše i magle kao besplatni patch. Oni neće uticati na gameplay, ali sneg apsolutno hoće. Naime, ekspanzija će imati zavejane mape sa brojnim novim zadacima poput planiranja grejanja naselja, čišćenja snega sa puteva kako bi saobraćaj mogao da funkcioniše (sem ako vas sneg ne iznenadi kao naše putare), a prevoz dobara će biti otežan i zbog poledice. Očekuje se da će cena ekspanzije biti u rangu od 15 evra koliko je koštala i prethodna, After Dark.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top