PC

Horor avantura Layers of Fear izlazi sledećeg meseca

Uklete kuće su uvek bile savršene lokacije za horor filmove i igre, sa klaustrofobičnim hodnicima kada nikada ne znate šta vas čeka iza sledećeg ćoška. Layers of Fear je psihološki horor smešten upravo u takvu kuću, ali se i poprilično igra sa igračevim shvatanjem 3D prostora ili samo pokušava da nas natera da poludimo. Kako autori igre navode, svaki okret kamere može nešto da promeni, bilo raspored vrata ili čak veličinu same prostorije. Još ako napomenemo da je ova avantura smeštena u kuću slikara koji polako gubi razum dobijamo gorivo za mnogo neprospavanih noći.

Igra je od sredine leta dostupna kroz Steam Early Access po sasvim fer i paranormalnoj ceni od 13 evra, a 16. februara će dobiti puno izdanje pa su autori to proslavili novim trejlerom. Sem na PC-u, igra će biti dostupna i za Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top