PC

Saints Row vs Risen paket igara

Svi volimo popuste i bandlove, a nema ih samo na Steamu i Humble Bundle. Sajt Bundlestars je pokrenuo novi paket pod nazivom Saints Row vs Risen. Sve igre dolaze kao Steam ključevi i paket ima dva nivoa:

  • Nivo 1 – 4.5 dolara – Saints Row 2 i Saints Row 3 sa svim DLC-ima
  • Nivo 2 – 14.5 dolara – ceo Risen serijal sa svim DLC-ima + sve igre iz nivoa 1

 

Prilika da uzmete ove igre u kompletu traje još četiri dana posle čega će im se cene vratiti na redovne. Takođe, za razliku od Humble Bundle, ne možete naknadno doplatiti za veći paket ako se predomislite, tako da obratite pažnju i na to. Pogledajte i ostale pakete igara na Bundlestars sajtu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top