PC

Muzički spot kreiran kompletno u Grand Theft Auto

Novi GTA, poput prethodnog, ima poprilično moćan alat za snimanje i režiranje klipova u svojoj PC verziji. Alat je, naime, toliko napredan, da su mnogi igrači snimali čitave filmove pa i muzičke spotove u njemu.

Na nedavno održanom takmičenju koje je organizovao Rockstar, upravo je bio zadatak snimiti spot za pesmu Wandered benda Little Dragon. Sem slave i prestiža, za pobenika je obezbeđeno nekoliko izuzetnih nagrada: unikatna GTA V jakna, kontroler u zlatnoj boji ili Logitech miš kao i prava režiserska stolica. Zadatak nije bio nimalo lak jer je bilo dozvoljeno korišćenje isključivo alata iz igre, a pobednika su birali članovi benda. Pogledajte u nastavku kako izgleda pobednički spot za pesmu:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top