Vesti

45 dana 45 nagrada! – izvučen dobitnik Logitech G402 miša

Pozdrav svima,

Došlo je vreme da vidimo ko je osvojio Logitech G402 miš. Da podsetimo, bilo je potrebno lajkovati i shareovati vest na Facebooku kao i tagovati jednog prijatelja.

Srećni dobitnik miša je – Mirko Jevremović

Čestitamo Mirku koji je osvojio miš i hvala kompaniji Logitech koja nam je obezbedila ovu vrednu nagradu. Ostalima želimo više sreće u narednom izvlačenju. Nastavite da se prijavljujete za dnevne nagrade. Oni koji su lajkovali stranicu i subscribeovali na YT kanal, sada je potrebno samo da sharuju dnevni post za dnevnu nagradu i da pošalju privatnu poruku za taj dan da se prijavljuju za nagradu.

Sutra nastavljamo redovnim tempom, ostalo je još zanimljivih gaming nagradica.

Nažalost, određen broj učesnika nije uradio sve potrebne korake tako da ponovimo pravila igre:

  • Like naše FB strane i Subscribe na naš YT kanal
  • Like i share posta na FB  za današnju nagradu za koju se i prijavljujete
  • Privatna poruka nama na FB, kako bismo znali da ste odradili sve i prijavili se za dnevnu nagradu

Da podsetimo, obavezno lajkujte našu Facebok stranicu jer svojim lajkovima otključavate dodatne, najvrednije nagrade koje poklanjaju Logitech i Roaming:

  • na 15,000 lajkova delimo Logitech G910 mehaničku tastaturu
  • a kada stignemo do 20,000 lajkova poklonićemo Playstation 4 konzolu!
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top