PC

Five Nights at Freddy’s World povučen iz prodaje, refundira se novac

five nights

Tvorac igre Five Nights at Freddy’s, Scott Cawthon, objavio je da povlači iz prodaje Five Nights at Freddy’s World, najnoviji deo ovog horor serijala. Iako su ocene mahom pozitivne, komuna se žalila kako u igri nedostaju određene opcije, kako je nefunkcionalna i sa grešama, te su nazvali ovo izdanje “preuranjenim”. Skot kaže da se isprva nije slagao sa ovom ocenom igrača, ali da je prihvatio kritiku i da je odlučio da povuče igru sa Steama.

Ujedno, svi koji žele mogu da refundiraju svoj novac od kupovine i dobiju ga nazad, bez obzira na to koliko su dugo vremena proveli u igri.

Scott nastavlja da radi na FnaF World i sređuje ga. Kreira puni 3D overworld za igru, a ono što je najzanimljivije jeste da će, kada se igra vrati na internet, biti potpuno besplatna! Scott to planira da ostvari plasirajući naslov na GameJoltu, gde se trenutno može preuzeti demo verzija ove igre.

Svakako pohvalan potez.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top