PC

The Witness lansiran, probajte novu originalnu igru kreatora Braida

the witness

Najnovija kreacija Jonathana Blowa zove se The Witness. U pitanju je naslov koji je došao u žižu javnosti kada je Džonatan pre nekoliko godina izjavio kako je najveći deo zarade od svog prvog hita, Braid, uložio u stvaranje The Witness. Komentari i ocene širom interneta su izuzetno pozitivne a vama ostaje da isprobate igru na PC ili PlayStation 4 platformi. Naš review očekujte uskoro.

Što se same igre tiče, budite se na ostrvu, sami i ne znate ko ste niti kako ste dospeli na ostrvo. Jedino što možete da radite je da šetate okolo i istražujete ga, pritom rešavajući mnogobrojne logičke zagonetke koje igra odnosno ostrvo pred vas postavlja. Postoji preko 500 zavrzlama koje se moraju rešiti kako biste otkrili “konačnu istinu”.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top