PlayStation 3

Besplatne Playstation Plus igre u februaru

Videli smo šta dolazi u februaru kao besplatna kolekcija na Xbox Live, ali nismo zaboravili na Playstation igrače koji imaju PS+ pretplatu. Evo šta sve dolazi od besplatnih igara sledećeg meseca:

Podnaslov koji stoji uz odlični Helldivers označava da ćete sa igrom dobiti i njenu ekspanziju, a igru dobijate kao cross-platform naslov za sve tri konzole. Grid Autosport takođe ima našu preporuku za sve ljubitelje trkačkih igara.

Sve pomenute igre postaju dostupne od 2. februara putem Playstation Store.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top