PC

Novi DLC za Vermintide donosi novu mapu i Horde mode

Kooperativno umlaćivanje hordi ljudolikih pacova (ili pacolikih ljudi?) poznatije kao Warhammer End Times: Vermintide uskoro će dobiti prvi plaćeni DLC.

Glavni sadržaj ovog malog DLC-a će biti nova mapa čije ime nismo sigurni kako se čita – Schluesselschloss. Mapa je smeštena van Ubersreik, u Sivim planinama, visoko na vrhu velikog vodopada. Jedan sjajan potez razvojnog studija je da će ovu mapu moći da igraju čak i igrači koji ne kupe DLC. Potrebno je samo da neko od saigrača ima mapu i cela ekipa će imati pristup dokle god su u partyju. Takođe, na zvaničnom sajtu igre možete učestvovati u nagradnoj igri u kojoj će biti podeljeno 100 kodova za ovaj DLC. Potrebno je samo da smislite zanimljiv nadimak za ovu mapu i, ukoliko se autorima igre svidi vaša ideja, DLC je vaš.

Sem nove mape igra će dobiti novi mod Last Stand. U suštini, Survival odnosno Horde mode koji smo viđali u mnogim kooperativnim igrama, samo što ćete ovde morati da preživite beskonačnu najezdu pacolikih Skavena. Last Stand će se igrati na novoj mapi koja će biti dizajnirana specijalno za ovaj mod i ovaj sadržaj će biti potpuno besplatan za sve igrače.  Sve ovo nas očekuje do kraja februara, dok će konzolno izdanje igre izaći tokom prvog kvartala ove godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top