PC

SNOW u otvorenoj beti, isprobajte ga danas

snow

Ne postoji veliki broj naslova koji obrađuju tematiku snežnih i zimskih sportova, pa je SNOW veoma interesantno ostvarenje za sve koji bi da skijaju na računarima. U pitanju je free-to-play naslov koji je upravo ušao u otvoreno beta testiranje što vam daje priliku da besplatno krenete na spust, slalom ili veleslalom. Igra je, kako kaže Poppermost Productions, tvorac naslova, u potpunosti open world igra koja daje priliku da sa prijateljima ulazite u takmičenja, ostvarujete sjajne rezultate i beležite najbolja vremena.

Naravno, uz free 2 play naslov ide i platežni deo a tvorci kažu da se on odnosi mahom na kupovinu kozmetičkih dodataka (izgleda skija, kaciga, jakni) za likove kao i pristup ekskluzivnim događajima unutar igre, koji pak donose ekskluzivne nagrade a koji nisu dostupni onima koji igraju besplatnu varijantu.

Pored PC, SNOW će se pojaviti i za PlayStation 4 konzolu a doneće i podršku za PlayStation VR i Oculus Rift.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top