Vesti

Lightning iz Final Fantasy reklamira modnu kompaniju

Kada je reč o neobičnim kolaboracijama, mislimo da nema neobičnije od ove. Naime, modna kompanija Louis Vuitton je napravila saradnju sa Square Enix kako bi zajednički reklamirali ženske tašne. Dobro ste pročitali.

Japanski forum 2ch je buknuo se slikama plakata i bilborda na kojima je prikazana Lightning iz Final Fantasy igara kako pozira sa jednom od tašni poznate francuske modne kuće. Vrlo brzo su se diskusiji pridružili posetioci foruma iz evropskih zemalja sa sličnim fotografijama, a otkrivena je i TV reklama. Ako je ovo novi korak za modnu industriju, moramo se zapitati šta je sledeće – Gordon Freeman u reklami za MiT ili NASA ili Sonic koji reklamira zlataru? Beskrajne mogućnosti!

final2 final3 final5

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top