PC

Slow motion pucačina SUPERHOT dobila datum izlaska

Prvobitno game jam igra, a zatim i uspešan Kickstarter projekat, SUPERHOT (da, piše se u caps-lock) izlazi za PC ovog meseca tačnije 25. februara.

SUPERHOT je igra koja poznatu bullet time mehaniku koristi kao osnovu. Tačnije, vreme u igri se kreće samo kada se i vi krećete tako da je ovo jedna od retkih FPS igara koje se igraju više logikom a manje refleksima. Ceo koncept su autori napravili za svega nedelju dana da bi kroz Kickstarter skupili 2.5 puta više novca za kompletiranje igre i, nakon dve godine rada, spremili finalnu verziju.

Izgleda sjajno, a kako izgleda u akciji možete videti na klipu ispod ili besplatno isprobati prototip verziju na linku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top