PC

Humble Ubisoft Bundle

Tek što se završio Tom Clancy bundle, Ubisoft je ponovo gost glavne stranice na Humble Bundle sajtu. Ovoga puta je u pitanju dvonedeljni paket sa četiri nivoa i raznolikim žanrovima. Kao što je uvek praksa u dvonedeljnim akcijama, posle prve nedelje će u BTA (drugi nivo i sve nivoe iznad) biti dodato još igara, a kupovinom skupljih paketa dobijate i sve igre iz jeftinijih.

  • za minimum 1 dolar dobijate: Call of Juarez Gunslinger, Grow Home i Rayman Origins
  • BTA je trenutno oko 8 dolara i u njemu su: Far Cry 3, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist, Assassin’s Creed Chronicles: China, Far Cry 3 Blood Dragon i Splinter Cell Chaos Theory
  • za 15 ili više dolara dobićete Assassin’s Creed Rogue i The Crew
  • najskuplji nivo je 75 dolara i sadrži Tom Clancy’s The Division preorder, Division majicu i kupon za 66% popusta na tri Ubisoft igre (sem najnovijih izdanja)

 

Pošto su ovo Ubisoft igre, svi naslovi dolaze u vidu uPlay ključeva, sem Grow Home i Call of Juarey Gunslinger koje su za Steam. Tokom trajanja paketa možete, ukoliko se predomislite, da povećate iznos koji plaćate i tako dobijete jači paket. Više informacija o samim igrama u ovom paketu pogledajte na Humble Bundle sajtu.

Ubisoft je dodao dve igre u BTA paket pa smo izmenili sadržaj ove vesti

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top