PC

Visage je horor inspirisan igrom P.T.

Eksperimentalna horor avantura P.T. (playable teaser) pre nešto manje od dve godine opčinila je Playstation 4 igrače. Obavijena velom misterije, igra je konačno otkrivena kao najava za Silent Hills, novu igru na kojoj su radili Hideo Kojima i Guillermo del Torro. Kao što znate, Silent Hills je otkazan i Kojima je napustio Konami, ali duh P.T.-a i dalje živi među nezavisnim developerima.

Jedan takav projekat se pojavio na Kickstarteru pod imenom Visage. Na igri radi studio SadSquare i radnja će biti smeštena u neimenovani gradić tokom 80-ih godina. Istraživaćete, naravno, ogromnu jezivu kuću u kojoj su svi dotadašnji stanari misteriozno umirali. Autori igre imaju nameru da naprave toliko realističnu arhitekturu i imerzivnu atmosferu u igri da ćete se bojati i u sopstvenom stanu. Sem što ćete izbegavati sile mraka, pronalazićete VHS kasete sa bizarnim snimcima (neko je rekao Sinister?) kroz koje ćete otkrivati pozadinsku priču.

Visage je trenutno u planu kao PC ekskluziva, dok će konzolno izdanje biti rađeno ukoliko projekat premaši određenu sumu na Kickstarteru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top