PC

Klan RUR Hearthstone Kup – Redakcija Edition! (05.03.2016)

Posle nešto duže pauze nego što smo planirali, konačno imamo priliku da vam predstavimo naš najnoviji Hearthstone poduhvat: Klan RUR Hearthstone Kup – Redakcija Edition! Planiramo da ovaj uživo događaj održimo 5. marta ove godine.

Kao što možda znate, Rur je u prošlosti organizovao neke od najvećih Hearthstone događaja kod nas. U leto 2014. godine smo organizovali RuR Hearthstone ligu, koja je trajala preko 2 meseca, i u kojoj je učestvovalo preko 120 domaćih i balkanskih igrača. Pobednica, Biljana Brletić, je pored brojnih nagrada, kao pobednik naše lige imala i sjajnu priliku da predstavlja našu zemlju na IeSF šampionatu u Azerbejdžanu te 2014. godine, na istom onom takmičenju gde je naš Perović osvojio titulu u 2015, tada održanom u Južnoj Koreji.

Osim toga, organizovali smo i naš Klan RUR pre-GvG Hearthstone Turnir, koji je predstavljao uveritu za dolazak tada prve velike Hearthstone ekspanzije, Goblins vs Gnomes, a na kome smo se takođe puno zabavili i usput eksperimentisali sa live prenosom događaja.

Danas je pred nama verovatno naš najambiciozniji događaj, pokušaćemo da prenesemo “domaćinsku” i opuštenu atmosferu čuvenih Hearthstone događaja kao što su Viagame House Cup i Seatstory Cup, gde se najbolji svetski igrači okupe u prostorijama poznatih svetskih gaming kuća i zajedno se zezaju i takmiče u Hearthstoneu. Da bi smo to ostvarili, koristićemo ni manje ni više nego upravo prostorije Klan RuR redakcije, čiji sjajni ambijent možete videti na priloženim slikama ispod. Cilj nam je da okupimo najbolje igrače i da zajedno provedemo jedan sjajan dan u dobroj atmosferi i odličnim Hearthstone partijama. Naravno, najbolji deo svega – sve to ćemo prenositi uživo na našem Twitch kanalu! Ne samo partije, već i čitav ambijent i atmosferu u našoj redakciji za vreme trajanja turnira!

Voleli bi smo da pozovemo sve zainteresovane igrače, ali nažalost, kako smo ograničeni prostorom, moraćemo da se ograničimo samo na one najbolje. Upravo zbog toga, nedelju dana pre glavnog događaja, u subotu 27. februara, organizujemo jedan on-line kvalifikacioni turnir za koji ćete svi moći da se prijavite, odakle ćemo odrediti najboljih osam igrača koji će dobiti sjajnu priliku da učestvuju na našem velikom događaju u Klan RuR redakciji. Ukoliko se pitate koliko sve ovo zadovoljstvo košta da se na njemu učestvuje, odgovor je – potpuno besplatno! Kao i uvek do sada, ostajemo pri našoj politici da su naši turniri besplatni za učestvovanje, a sve nagrade i troškove ćemo obezbediti mi i naši sponzori.

Zato, ukoliko volite da igrate Hearthstone i želite da upoznate naše najbolje igrače, prijavite se za kvalifikacije i ne propusite priliku da se kvalifikujete za ovaj uzbudljiv događaj, prvi ovakvog tipa na našoj sceni!

Detaljna pravila za kvalifikacije možete naći na forumu, prateći ovaj link – http://forum.klanrur.rs/topic/234941702-pravila-kvalifikacija-za-klan-rur-cup-redakcija-edition/

Vašu prijavu za kvalifikacioni turnir ćete staviti takođe na forumu, na temi predviđenoj za to koju možete naći na ovom linkuhttp://forum.klanrur.rs/topic/234941714-prijave-za-kvalifikacije-za-klan-rur-cup-redakcija-edition/

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete ih postaviti na forumu u okviru topica o pravilima.

Ukoliko uspete da se nađete među osam najboljih u kvalifikacijama, videćemo se 5. marta u prostorijama naše redakcije, a zasad evo da vidite delić atmosfere koja vas tamo očekuje:

RUR Ent-92RUR Ent-96RUR Ent-98

Redakcija 4Redakcija 5

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top