PC

Sloveni stižu u igru Total War: Attila

Kroz sve periode istorije koje je Total War serijal do sada obradio, naši preci Sloveni uvek su bivali izostavljani, da li slučajno ili namerno. Bilo je, naravno, modova kojima su entuzijasti dodavali Slovene u ovaj slavni serijal, ali Creative Assembly ih nije zvanično uvrstio u igru.

Sve do sada. Naime, posle Make War not Love takmičenja koje se održava od 14. do 20. februara, studio će dodati Slovene kao novu frakciju u igru Total War: Attila. Sloveni će imati tri podgrupe – Anteans, Sclavenians i Venedians i biće dostupni u svim režimima igre. Začkoljica je što će ovaj DLC biti besplatan samo ukoliko Total War pobedi u pomenutom eventu. Naime, ovo će biti takmičenje u popularnosti i na svakih 48 sati trenutno najpopularnija igra (takmiče se još i Company of Heroes 2 i Dawn of War 2) dobija besplatan DLC. Tokom trajanja događaja, Total War: Attila će biti besplatan za igranje na Steamu dok ćete igru moći da kupite po ceni od oko 10 evra.

Slavic Pack svakako izlazi 25. februara, kao besplatan ili plaćen dodatak za igru. Šta sve donosi ovaj DLC možete pročitati na zvaničnom sajtu ili pogledajte trejler:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top