PC

Consortium besplatan na GoG.com

Kao promociju za Consortium: The Tower koja je još nedelju dana na Kickstarteru, studio Interdimensional Games poklanja svoju prethodnu igru, Consortium: The Master edition na sajtu GoG.com ukoliko ste propustili da je ugrabite kada je bila besplatna na Steamu pre nekoliko nedelja.

Kao i sve ostale igre koje se prodaju na ovom sajtu, igra je DRM-free što znači da nije potrebno biti online da biste je igrali,a instalaciju možete kopirati ili snimati na DVD pa poneti sa sobom. Uz igru ćete takođe dobiti nekoliko dodataka – soundtrack u mp3 formatu, par wallpapera, avatare i iDGi discoveries digitalnu knjižicu. Da biste preuzeli igru potrebno je da budete registrovani na GoG.com i na stranici igre kliknete na zeleno Get it here dugme. Ova promocija se završava 13. februara u podne, požurite.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top