Vesti

Mesečni Minecraft na vašem pragu

U poslednje vreme sve su popularniji tzv. ”loot boxovi”, tematske kutije iznenađenja koje sve više sajtova ima u ponudi. Obično su u pitanju servisi sa mesečnom pretplatom koji vam jednom mesečno na kućni prag dostave kutiju punu raznih džidža-bidža, od Sonic čarapa do Pac-man šolja za kafu. Nećemo sada zalaziti u isplativost i kvalitet istih, ali je činjenica da popularnost ovakvih servisa konstantno raste.

Tu je priliku video i Mojang, autori igre Minecraft. Od ovog meseca u ponudi imaju Mine Chest, mesečni paket misterioznih Minecraft predmeta po ne tako niskoj ceni od 30 dolara. Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju, u kutijama će se nalaziti poznati Minecraft predmeti koje inače prodaju, ali i neke ekskluzivne stvarčice koje nećete moći da nađete u slobodnoj prodaji. Nažalost, paket je trenutno dostupan samo za Severnu Ameriku, ali iz Mojang obećavaju da rade na tome da i ostali fanovi mogu da dođu do ovih paketića.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top