PC

Novi Hitman ”iza kulisa”

Tihi ubica Agent 47, četiri godine posle Absolution, vraća se na ekrane naših PC-eva i konzola u novoj igri u serijalu jednostavno nazvanoj Hitman. Šesta po redu igra u serijalu smeštena je u period posle događaja iz Absolution i imaće mnogo otvorenije i nelinearnije nivoe nego prethodnici. Takođe, igra je od starta pravljena za aktuelni hardver tako da će imati izdanja samo za PC i trenutnu generaciju konzola (Playstation 4 i Xbox One).

Autori igre, IO Interactive, pokrenuli su serijal u kome prikazuju kako rade na nivoima iz igre i kako okruženja kroz koja ćemo prolaziti u igri postaju onako imerzivna i realistična. U prvoj epizodi dizajneri nivoa Marta La Mendola i Džejkob Mikelsen pričaju o procesu pravljenja jednog nivoa, od skice do 3D prostora. Druga epizoda je okrenuta tehnologiji koja omogućava da igra izgleda ”živo” i najrealističnije do sada. Zaista zanimljiv pogled na igru iza kulisa, a i prilika da vidimo neke od scena koje ćemo zaigrati uskoro.

Hitman je, inače, od nedavno u pretprodaji po ceni od 50 evra za celu igru, odnosno 13 za prolog i prvo poglavlje. Igra će izlaziti epizodno, a pomenuti uvodni deo igre postaje dostupan 11. marta.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top