PC

WWE 2K16 dolazi na PC

WWE 2K16 smo imali priliku da zaigramo u novembru na konzolama i nije nas baš oduvao s nogu. Jedna od većih kritika je bila velika količina bagova i glitcheva, a 2K Sports će pokušati da se iskupi sa PC izdanjem ove igre koje su najavili za početak marta.

PC verzija će, naravno, sadržati sve što i PS4 i X1 izdanja i uključivaće sve do sada objavljene DLC pakete i od starta će vam biti otključan sav sadržaj. Tačnije, sa igrom će dolaziti dve varijante Terminatora/Švarcenegera i paketi Legends, Future Stars i New Moves. Kroz ”Hall of fame showcase” ćete oživeti istoriju WWE igrajući neke od najpoznatijih borbi koje je ova rvačka organizacija ikada održala:

  • “Macho Man” Randy Savage vs. Jake “The Snake” Roberts
  • Rikishi vs. The Rock
  • Alundra Blayze vs. Paige
  • Larry Zbyszko/Arn Anderson vs. Ricky “The Dragon” Steamboat/Dustin Rhodes
  • Tatsumi Fujinami vs. Ric Flair
  • The Bushwhackers vs. The Natural Disasters
  • The Outsiders vs. Harlem Heat

 

PC izdanje WWE 2K16 izlazi 11. marta i koštaće 50 evra, dok je trenutna pretprodajna cena na Steamu 45 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top