PC

Mojang uskoro izdaje Minecraft 1.9

Kada je studio Mojang prodat Microsoftu, mnogi su (s razlogom) očekivali da će ovaj mali studio sedeti na lovorikama i ubirati novac od svega na svetu što nosi ime Minecraft. Ali, momci i devojke iz Mojang i dalje vredno rade na igri koja ove nedelje dobija novu verziju.

Minecraft 1.9 je već neko vreme u razvoju i odlagan je nekoliko puta. Kao i svaki veći patch za igru doneće bitne promene i unapređenja, najviše u mehanici borbe u igri. Lista ispravki je podugačka i kompletnu je možete pročitati na nezvaničnoj Wiki strani, dok su neke od glavnih novina mogućnost dual weild nošenja dva oružja, promenljiva jačina napada (kao u Elder scrolls igrama), novi napad mačem i neka vrsta paraglajdera. Ovo su samo neke od novina koje dolaze u igru tako da, ako imate nešto više slobodnog vremena, bacite pogled na kompletnu listu na ovom linku.

Kada patch bude izašao 25. februara Mojang će izdati kompletnu listu izmena. Naravno, svi ovi dodaci igri će biti besplatni.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top