PC

P.T. u Fallout 4

Nismo sigurni da li bismo mogli da kažemo da je Fallout 4 strašna igra. Susret sa Deathclaw jeste napet jer dotični može lako da vas skrati za glavu, a i Dogmeat-ovo neoprezno trčanje stvara užas na licu kada veseli vučjak u trči među lasere. Ali, nikako se nismo prepali igrajući Bethesdin popularni RPG.

Mi se često podsećamo P.T.-a, nesuđenog Silent Hills na kome su radili Kojima i Del Toro, pa nas i ovakvi videi lako oduševe. Naime, jedan igrač Fallouta je mukotrpno sastavljao repliku kuće iz P.T. pomoću Fallout-ovih alata za gradnju, sa svim jezivim hodnicima, pucketavim zvukom i… u redu, nećemo sve da vam otkrijemo. Pogledajte i sami pa prosudite da li je uradio odličan posao:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top