Domaća Scena

Thy Rocket – domaća Android igra

Upravljanje raketom nije nimalo jednostavno. Svi oni dugmići, prekidači, kontrola potiska, samo da biste poleteli. Bilo bi sjajno kada biste upravljali raketom jednim dugmetom, još bolje pritiskom na ekran telefon. I upravo tako ćete igrati Thy Rocket, prvu igru domaćeg studija Suavis.

Ovo je jedna od onih malih, jednostavnih igara, koje pomislite da ćete igrati 5-6 minuta dok ne shvatite da ste upravo završili jednosatnu sesiju tapkanja po ekranu. Vaša raketica leti sama, ali stalno zanosi u stranu pa je tapkanjem po ekranu rotirate levo ili desno po fiksnom uglu (naravno, prisutna je inercija). Na vašem putu ka orbiti naletaćete na brojne prepreke koje je potrebno zaobilaziti kako biste skupljali poene. I to je to, jednostavna ideja i veoma zarazan gameplay, a što je najbolje potpuno je besplatna na Google Play.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top