Vesti

I Activision preskače ovogodišnji E3 sajam

Electronic Arts više nije jedini veliki izdavač koji neće imati štand na E3 2016. Activision je odlučio da ne bude prisutan na ovogodišnjem sajmu, doduše to nije ispratio najavom svoje odvojene konferencije kao što je bio slučaj sa EA. Ipak, neće biti u potpunosti odsutni sa sajma. Na Sony Playstation štandu će biti prikazana nova Call of Duty igra, što uopšte ne čudi jer je upravo Playstation glavna platforma za nove CoD igre.

Jako neobičan potez od strane ovog velikog izdavača. E3 je, pored Gamescom, najveći gaming sajam i najbolje mesto na kome je moguće najaviti nove igre. Da li će Activision ipak održati konferenciju nije otkriveno, a postoje glasine da bi ove godine trebalo da prikažu Destiny 2.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top