PC

No Man’s Sky dobio datum izlaska i cenu

no mans sky

Poslednjih nekoliko dana su kružile glasine da bi trebalo da počne pretprodaja igre No Man’s Sky, jednog od naslova koje mnogi očekuju kao revolucionarnu igru, kao i da će igra koštati 60 evra. Studio Hello Games je upravo potvrdio obe glasine.

Igra je puštena u pretprodaju na servisima Steam, GoG.com i iam8bit gde su u ponudi različiti preorder bonusi ali i cene. Steam i GoG imaju isti preorder bonus, Horizon Omega svemirski brod, ali je igra na GoG-u za 6 evra jeftinija. Poslednja od ove tri prodavnice je više okrenuta merchandise delu, ali ima i ekskluzivno kolekcionarsko Explorer izdanje u kome dolazi metalna replika jednog od brodova iz igre. Cene jesu visoke, ali je ovo i najavljeno kao vrlo ambiciozni projekat gde se čitave galaksije proceduralno generišu dok igrate.

Takođe, otkriveno je i da će igra imati različite datume izlaska, pa će tako Amerika prva zaigrati 21. juna, dok će ostatak sveta i naš region moći da počnu da igraju 24. juna.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top