Vesti

Već se sprema nastavak Assassin’s Creed filma?

Izgleda da Ubisoft ne sprema samo više nastavaka svojih igara od jednom, već će to raditi i sa filmovima. Tačnije, filmom, Assassin’s Creed koji izlazi krajem ove godine.

Kako je naveo sajt Tracking Board, Majkl Fasbendera ćemo gledati u još jednom Assassin’s Creed filmu koji studio New Regency uveliko planira. Takođe se navodi da će na tom filmu raditi Frenk Maršal, producent brojnih blockbuster filmova poput Indiana Jones, Back to the future i The Sixth Sense. Snimanje prvog filma je inače završeno pre dva meseca, tako da nimalo ne iznenađuje što studio planira nastavak dok traje postprodukcija snimljenog materijala.

Prvi Assassin’s Creed film gledamo 21. decembra u bioskopima, dok ćemo morati da čekamo sledeću godinu za novu video igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top