Vesti

Thief će dobiti svoj film

Još jedan (anti) heroj iz video igara će se pojaviti na filmskom platnu. Produkcijska kuća Straight Up Films je nabavila prava za Thief franšizu i smestiće film u dobro poznato dark fantasy okruženje koje znamo iz igara. Priču za film će pisati Adam Mason i Simon Boyes, duo koji je uglavnom radio manje produkcije i ovogodišnji film Misconduct.

Neobično je da se studio odlučio baš za Thief film. Franšiza ima dugu istoriju i solidnu bazu fanova, ali poslednji deo koji smo igrali pre dve godine nas nije baš oduvao s nogu. Filmska industrija u poslednje vreme želi da prenese mnogo više video igara na veliko platno nego ikada, samo ove godine ćemo tako gledati Warcraft i Assassin’s Creed, filmove čiji će uspeh biti presudan za dalji tok ekranizacije video igara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top