Domaća Scena

Domaća igra Ukrštenice na vašem Android telefonu

Ukoliko ste ljubitelj enigmatike i najzanimljivija strana dnevnih novina vam je bila baš ona sa ukrštenicama, nova domaća Android igra je upravo za vas. Pogađate, upravo se zove Ukrštenice i samostalni je projekat programera Peđe Karića.

Svakog dana je dostupna nova ukrštenica za rešavanje, kao i ona iz prethodnog dana i u trenutnoj verziji igre postoji samo klasična ukrštenica dok autor najavljuje ubacivanje i drugih modova. Još jedna zanimljivost za korisnike sa naših prostora je opcija menjanja između ćirilice i latinice. Sam interfejs je dopadljivo dizajniran, vrlo pregledan i intuitivan tako da nema ometanja dok uz jutarnju kafu tražite gde je u ukrštenici sakrivena čuvena glumica Ita Rina.

Igra je besplatna i možete je preuzeti putem Google Play Store.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top