PC

Nova klasa je stigla u Darkest Dungeon

Surovo teška lavkraftovska roguelike igra Darkest Dungeon upravo je dobila novu klasu – The Antiquarian. Novi član vaše družine se jako oslanja na delikatni balans između rizika i nagrade jer nudi slabe napade, ali šansu da sa sobom ponesete mnogo više blaga iz tamnice nego inače.

Kao što joj ime sugeriše, Antiquarian je specijalizovana za pronalaženje antikviteta tokom putešestvija u tamnicama, veoma vrednih predmeta koje na kraju prodajete za dragulje. Kako baš ne bi bila topovsko meso, u rukavu ima nekoliko kečeva. Pre svega, skillove za lečenje sebe, ali i buffove za ceo tim. Čini se kao savršen član za družinu igračima kojima ne smeta da se malo ”kockaju”.

Pored novog lika, patch je doneo i neke bitne promene. Glavna je sigurno mogućnost unapređivanja Stagecoach odakle regrutujete heroje. Što je veći nivo ove lokacije, to ćete i jače heroje odmah moći da unajmite umesto da ih levelujete od nule što nam je bila jedna od zamerki u našoj recenziji. Resursima Heirlooms sada možete trgovati u gradu i više nisu zaključani za određene regione kako bi ohrabrili igrače da igraju različite zone. Promenjene su i cene nekih unapređenja zgrada što možete pročitati na zvaničnom blogu.

Ovaj patch je i dalje u beti, tako da je potrebno igru prebaciti na tu test verziju klikom na Properties, pa iz Beta kartice izabrati ”coming in hot” kako bi vam se instalirao patch.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top