PC

Otkriveni početak DOOM bete i novi trejler

Dok čekamo čuveni petak trinaesti u maju i izlazak novog DOOM-a, već krajem marta ćemo imati priliku da isprobamo multiplayer komponentu igru.

Ovo će nažalost biti zatvorena beta i pristup njoj će biti moguć samo ako ste preorderovali Wolfenstein: The New Order ili ste ga kupili na dan izlaska dok je još postojalo izdanje sa kodom za DOOM. Ukoliko se, pak, nalazite u toj grupi, DOOM ćete moći da igrate od 31. marta do 3. aprila na PC-u i konzolama Playstation 4 i Xbox One, a više detalja o aktiviranju i tačnim vremenima možete videti na zvaničnoj FAQ strani.

U beti će biti dostupna dva moda igre: 6vs6 timski Deathmatch i Warpath na mapama Heatwave i Infernal. Od oružja ćete na raspolaganju imati popriličan arsenal: Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle, Lightning Gun, Gauss gun, dva tipa granata i ručni teleporter. Igra će zahtevati Intel i5, 8GB RAM i GeForce GTX 670 kao minimum za udobno igranje, kao i 22GB prostora za instalaciju a radiće isključivo na 64-bitnim operativnim sistemima.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top